Jag vill börja med att säga:

denna såsen smakar JÄTTE mycket citron precis som jag vill ha det

och ja jag har skurit ner spagettin i småbitar smiley

1 portion

Ingredienser:

4 små kycklinginnerfiléer

1 dl grädde (val fri)

1/2 gul lök

2 vitlöksklyftor

saft från en 1/2 citron (om man gillar mycket citronsmak)

torkad persilja

citronpeppar

1/2 tsk Maggi sauce (se bild nedan)

om du inte hittar Maggi sauce kan man ta några droppar kycklingfond

Tillagning:

Finhacka lök och vitlök, skiva kycklingfiléerna tunt

Fräs upp löken i smör lägg i kycklingen låt den fräsa med

På med citronsaften

Peppra lite

Häll på grädden och torkad persilja efter smak

Låt puttra några minuter.

Spagetti hade jag till.

Denna rätt kan man äta med pasta, ris eller potatis

Tips:

Maggis sauce har jag hittat i en flaska modell större och en 200 ml flaska

den större ska vara saltare i smaken så jag blev rekommenderad att köpa den lilla

jag köper min i lokala Orient butiken där kostar den 12-15 kronor

köpte den i Saluhallen första gången där kostade exakt samma flaska 49 kronor.