Ingredienser:
bläckfisk (ringar utan panering)
potatis (av den fasta sorten)
lök
vitlök
lagerblad
tomater
grön paprika
tomatpuré
kyckling fond
tabasco
vitpeppar
curry
salt
olivolja
vatten
potatis
Tillagning:
Skala och hacka lök och vitlök
Skala och skiva potatisen tunt
Skär paprikan i tärningar
Skär ner tomaterna i mindre bitar
Fräs upp bägge lök sorterna i olivolja, tills löken mjuknat
Lägg i tomaterna och alla kryddor och till sist vatten (det ska vara tillräckligt med vatten så det täcker bläckfisken och potatisen ner dessa ska i)
Smaka av låt puttra ihop lite var inte blyg med kryddorna
Lägg i potatisarna, låt puttra 10-15 min eller tills potatisen är klar
När potatisen nästan är klar lägg i paprika och bläckfisk ringarna/ bitarna, de ska bara koka med i cirka 5 minuter (annars är risken att bläckfisken blir seg).