ca 36 st
Ingredienser:
3/4 dl kokosolja
3/4 dl honung
3/4 dl kakao
1/2 dl osötat jordnötssmör (jag använde Skippys jordnötssmör crunchy)
Topping:
1/ 2 dl osötat jordnötssmör (använde samma som jag använde innan)
1/2 msk honung
1 msk kokosolja
1/2 dl finhackade salta jordnötter
Tillagning:
Smält kokosolja och honung i en kastrull på svag värme.
Tillsätt kakao och jordnötssmör.
Fyll ischoklad formar till ca 3/4.
Ställ in i frysen i ca 1 timme.
Toppingen:
Finhacka jordnötterna.
Rör ihop jordnötssmör, honung, kokosolja och jordnötter i en kastrull på svag värme.
Fördela det i formarna och ställ in i frysen och låt stelna.
Låt stå kallt tills de ska ätas, de smälter ganska fort.
Bilden innan toppningen läggs på